Îndrăgostiţi de Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stela Popescu a mărturisit că parcul Cișmigiu este cel mai frumos loc unde îndrăgostiții ar putea să își petreacă timpul. Artista a povestit că, în tinerețe, se plimba adesea prin Cișmigiu, atât pe aleile înmiresmate ale parcului, cât și cu barca pe lac, admirând lebedele. „Prin anii ’50, seara, cânta o fanfară în parc. Muzica era atât de frumoasă și de romantică“.

Personalitățile autohtone consideră Capitala un oraș plin de locuri romantice pentru cei care știu să le descopere și să le aprecieze. Contactată de reporterii „Adevărul“, actrița Stela Popescu a mărturisit că parcul Cișmigiu este cel mai frumos loc unde îndrăgostiții ar putea să își petreacă timpul. Artista a povestit că, în tinerețe, se plimba adesea prin Cișmigiu, atât pe aleile înmiresmate ale parcului, cât și cu barca pe lac, admirând lebedele. „Prin anii ’50, seara, cânta o fanfară în parc. Muzica era atât de frumoasă și de romantică“, și-a amintit Stela Popescu. De asemenea, actrița a spus că obișnuia să se plimbe, seara, de la Piața Victoriei până la Piața Charles de Gaulle, pe lângă aleile de trandafiri.

Parcurile, preferatele vedetelor

Actrița Maia Morgenstern a mărturisit că, pentru ea, cele mai romantice locuri din București sunt acelea unde își regăsește amintirile din copilărie. „Parculețul de vizavi de Casa Vernescu este locul unde imi petreceam timpul când eram copil. Acela este cel mai potrivit loc pentru visare“, a spus actrița. De asemenea, Maia Morgenstern a adăugat că un alt loc foarte drag este strada Occident, tot datorită amintirilor din copilărie.
Parcul Cișmigiu se numără și printre preferințele prezentatoarei Neti Sandu. „Pentru sezonul rece, patinoarul din Cișmigiu mi se pare foarte potrivit pentru tineri“, a spus Neti Sandu. La capitolul romantism, parcul Grădina Icoanei are un loc special în inima prezentatoarei. „Pentru mine, cel mai romantic loc din București rămâne parcul de la Grădina Icoanei, care are parcă el însuși o poveste. Este un loc care îmi inspiră un romantism de modă veche“, a mărtuisit aceasta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite