În Sectorul 6 se vor monta catalizatoare pentru reducerea facturilor la întreţinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu caută soluţii pentru a reduce facturile la întreţinere a locuitorilor din sector. Proiectul său propune montarea unui catalizator la reţeaua de furnizare a agentului termic

Pentru moment, proiectul pilot a fost demarat de către Direcţia de Administrare a Fondului Locativ din Sectorul 6 la o centrală de din cartierul Constantin Brâncuşi .

Proiectul urmăreşte reducerea consumului de gaze naturale prin montarea unui supercatalizator care se bazează pe funcţionarea unui câmp magnetic de mare intensitate. Acesta va micşora costurile de întreţinere cu aproximativ 10 – 15% faţă de cheltuielile actuale.

În cazul în care acest proiect va oferi rezultatele vizate, DAFL Sector 6 va monta catalizatoarele pe toate centralele de cartier din Constantin Brâncuşi.

„Căutăm, în permanenţă, noi soluţii care să vină în sprijinul locuitorilor Sectorului 6. Prin acest proiect urmărim reducerea costului cheltuielilor de întreţinere, un aspect foarte important pe toată perioada iernii. Dacă acest proiect se dovedeşte a fi în folosul cetăţenilor şi va avea rezultatele aşteptate, va fi implementat în întregul cartier”, a declarat Rareş Mănescu,  Primarul Sectorului 6.
   


 

catalizator sect 6
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite