Icoana făcătoare de minuni Maica Domnului Trihirusa mai stă încă o zi la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Credincioşii din Bucureşti care nu au apucat încă să se roage la icoana Maica Domnului Trihirusa, care a fost adusă de la Mânăstirea Neamţ şi care se află acum la Biserica Icoanei, vor mai avea la dispoziţie încă o zi pentru a o face.

Astfel, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului cu trei mâni, Trihirusa, vindecătoare de boli şi aducătoare de ploi la vreme de secetă, va mai sta încă o zi în Capitală la Biserica Icoanei, până miercuri.

Potrivit Primăriei Sectorului 2, zeci de mii de credincioşi au trecut deja să se închine, dar mai sunt încă mii de oameni care nu au reuşit încă să ajungă în faţa icoanei făcătoare de minuni de la Mânăstirea Neamţ. Astfel, primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, de comun acord cu reprezentanţii bisericii, a decis ca icoana să mai fie păstrată încă o zi în Bucureşti.

La Biserica Icoanei din sectorul 2 se află încă de sâmbătă Icoana Maicii Domnului Trihirusa, făcătoarea de minuni de la Mânăstirea Neamţ, care a fost adusă în Bucureşti la recomandarea şi prin binecuvântarea patriarhului Daniel, pentru a da prilejul credincioşilor din capitală să se roage, cu ocazia Duminicii Ortodoxiei, eveniment organizat de către Protoieria II Capitală şi Primăria Sectorului 2.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite