Haos la metrou pe magistrala Pipera-Berceni. Linia uzată din zona Piaţa Romană frânează trenurile şi dă peste cap graficul de trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din cauza întârzierilor înregistrate peroanele staşiei Piaţa  Victoriei sunt foarte aglomerate FOTO Anca Vancu
Din cauza întârzierilor înregistrate peroanele staşiei Piaţa  Victoriei sunt foarte aglomerate FOTO Anca Vancu

Pe Magistrala 2 de Metrou se înregistrază din nou probleme, iar garniturile vin cu întârzieri destul de mari. Drept urmare, în unele staţii precum Piaţa Victoriei călătorii stau într-o aglomeraţie greu de suportat.

Preşedintele Sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, a declarat că tulburarea traficului pe M2 (Pipera- Berceni) este produsă de liniile care sunt foarte uzate în zona Piaţa Romană. Din acest motiv fiecare tren are restricţie de viteză, iar orarul garniturilor a fost dat peste cap. În ultim a vreme sunt tot mai dese problemele tehnice înregistrate la metroul bucureştean.

Un astfel de caz s-a înregistrat pe 26 martie. Atunci, trenul care urma să plece din staţia Piaţa Victoriei spre direcţia Pipera s-a defectat, iar călătorii au fost rugaţi să coboare, peronul devenind neîncăpător. 

Apoi, pe 11 februarie, circulaţia metroului a fost blocată pe magistralele Republica - Dristor 2 şi Preciziei - Anghel Saligny din cauza unei degajări de fum la un tren în staţia Dristor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite