FOTO Unde se distrează bucureştenii la sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluburile sunt cele mai fierbinţi puncte de pe harta distracţiei din Capitală FOTO Arhivă
Cluburile sunt cele mai fierbinţi puncte de pe harta distracţiei din Capitală FOTO Arhivă

Capitala este centrul distracţiei din România şi aici, odată cu venirea verii, bucureştenii iau cu asalt terasele şi restaurentele din Centrul Vechi, dar şi parcurile din oraş. „Adevărul“ vă prezintă care sunt cele mai căutate locuri din Bucureşti.

Centrul Vechi al Capitalei rămâne în continuare unul dintre cele mai căutate locuri în care distracţia şi relaxarea sunt la ele acasă. Odată cu venirea verii, terasele şi cafenelele de pe străzile Bucureştiului sunt pline de oameni care aleg să îşi petreacă câteva ore în compania prietenilor.

terase

Cluburile, distracţia nocturnă

Dacă în timpul zilei parcurile din Capitală sunt înţesate cu bucureşteni dornici de mişcare sau care pur şi simplu vor să se relaxeze sau să citească la iarbă verde, noaptea, distracţia se mută în cluburi.

cluburi

Cu haine semnate de creatori de modă cunoscuţi, maşini scumpe şi băuturi fine, bucureştenii care aleg cluburile de fiţe îşi petrec nopţile cu multă muzică, dans şi animatoare care încălzesc atmosfera.

Grătare la iarbă verde

Pentru cei care vor să îşi petreacă timpul într-o atmosferă mai liniştită, pot alege să iasă cu familia şi prietenii la un grătar. În Parcul Orăşelul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei, cele 70 de grătare amenajate de reprezentanţii primăriei sfârâie de dimineaţă până seara. De asemenea, şi evenimentele culturale sunt la mare căutare în rândul bucureştenilor.

gratare

Astfel, timp de trei luni, Parcul Herăstrău din Capitală se transformă în cinematograf în aer liber, iar bucureştenii pot viziona gratuit o serie interesantă de proiecţii. Pentru cei care nu vor să intre în cinematograful amenajat în aer liber, plimbările cu vaporaşul sau hidrobicicleta pe lac sunt alegerea perfectă.

Bronz şi distracţie la piscinele din Bucureşti

Şi oferta nu se opreşte aici. Piscinele, ştrandurile şi parcurile de distracţii din Bucureşti sunt la mare căutare în sezonul estival. Patronii vin cu oferte de nerefuzat şi promit zile de vară asemenea celor petrecute pe litoral. Divertiland, cel mai mare parc de distracţii din România, şi-a deschis deja porţile şi pune la dispoziţia doritorilor mai multe tobogane, o piscină cu valuri, dar şi zone în care pot mânca sau pot face sport. 

divertiland foto divertiland

Ştrandurile sunt alternativa mai ieftină, pentru că preţul unui bilet de intrare costă în jur de 20 de lei, în timp ce pentru o zi petrecută la Divertiland, adulţii trebuie să scoată din buzunar 50 de lei în timpul săptămânii şi 80 de lei în weekend.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite