FOTO Cum o să arate Bucureştiul decorat de Crăciun. Primăria Capitalei aprinde beculeţele pe 29 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa o să arate Piaţa Universităţii FOTO PMB
Aşa o să arate Piaţa Universităţii FOTO PMB

Pe 29 noiembrie, la sfârşitul acestei luni, se vor aprinde beculeţele cu care au fost decorate marile bulevarde ale oraşului.

Bucharest Christmas Market, târgul de Crăciun organizat în centrul Capitalei în fiecare iarnă, îşi va deschide porţile pe 29 octombrie, urmând să se încheie pe 28 decembrie, potrivit reprezentanţilor Creart. Târgul va fi organizat în Piaţa Universităţii şi în Parcul Cişmigiu din Capitală.

craciun

Anul trecut: 80.000 de vizitatori

Anul trecut, Bucharest Christmas Market, târgul organizat cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă în Piaţa Universităţii din Capitală, a fost vizitat de peste 80.000 de oameni. Timp de o lună, atât cât a fost deschis, peste 80.000 de persoane au trecut pragul târgului, bucurându-se de cele 65 de căsuţe de lemn îmbrăcate în cetină. Decorul de poveste a fost completat cu ajutorul unui brad înalt de 15 metri la baza căruia a fost redată scena naşterii Domnului. Scena, punctul fierbinte al târgului Atracţia târgului a fost scena amplasată în Piaţa Univerisităţii, acolo unde de-a lungul celor patru săptămâni au urcat pe scenă sute de artişti.

craciun

Pe clădirile din jurul târgului au fost proiectate spectacole de lumini, în timp ce sarmalele, mămăliguţa cu smântână şi prăjiturile de casă au atras pofticioşi de toate vârstele. Cu o săptămână înainte de Crăciun a început maratonul cadourilor, iar Bucharest Christmas Market a fost luat cu asalt de cumpărători. Cele mai căutate produse au fost iile tradiţionale româneşti, măştile populare, decoraţiunile din lemn şi ceramică, dar şi icoanele pictate pe sticlă. Doamnele şi domnişoarele s-au înghesuit la căsuţele cu bijuterii lucrate manual, dar şi la ţesăturile specifice mai multor zone din România.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite