FOTO Cât îi costă pe bucureşteni să înoate iarna în piscinele acoperite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piscina Clubului Floreasca FOTO Club Floreasca
Piscina Clubului Floreasca FOTO Club Floreasca

Bucureştenii care vor să înoate pe timpul iernii şi nu aleg o destinaţie exotică pentru acest lucru se pot bucura de piscinele acoperite din Capitală. Oferta este generoasă, iar preţurile pornesc de la câteva zeci de lei, ajungând chiar la mii de lei.

Clubul IDM are două bazine, o piscină de agrement pentru copii şi o piscină semiolimpică pentru înot. Cei care vor să meargă la piscinele de aici trebuie să scoată din buzunar 720 de lei, taxa de înscriere pe şase luni, care permite şi intrarea la bazine. Odată ce aceasta a fost plătită, bucureştenii au acces la serviciile Clubului IDM, iar pentru fiecare oră de stat la piscină trebuie să plătească 12 lei.

piscina idm

Pentru o oră de stat la piscină, bucureştenii plătesc 12 lei FOTO IDM

Piscinele sunt deschise zilnic, de la ora 9.00 la ora 1.00, iar închirierea unui prosop costă şase lei, în timp ce a unui halat 12 lei.

Şi în Complexul Lia Manoliu se găseşte o un bazin acoperit la care bucureştenii pot avea acces. Acesta este deschis publicului în fiecare zi de la 8.30 la 9.30 cu excepţia zile de sâmbătă când este deschis de la 14.30 la 15.30.

Cei care vor să înoate în bazinul din Complex trebuie să scoată din buzunar 250 de lei, o taxă care cuprinde 12 şedinţe, iar accesul ese permis de trei ori pe săptămână.

Miramar, terasă şi piscină pentru copii

Un alt bazin acoperit din Capitală este Miramar, acolo unde bucureştenii dornici să înoate îşi pot face abonamente. Bazinul este deschis în fiecare zi, iar  accesul asigurat în baza abonamentelor este permis de luni până vineri. Pentru cei care vor să înoate şi în weekenduri există posibilitatea să îşi cumpere şedinţe suplimentare.

miramar

Piscina Miramar este acoperită FOTO Aqua Team

Spre exemplu, un abonament cu 20 de intrări, care permite accesul la ora prânzului (10.30 - 13.00) , făcut pe patru săptămâni, costă 250 de lei, în timp ce pentru 20 de intrări în decursul a patru săptămâni, seara (20.30- 22.30), doritorii trebuie să plătească 350 de lei. Pe de altă parte, pentru opt intrări în decursul unei luni, la ora prânzului, abonamentul costă 160 de lei, în timp ce seara preţul creşte, iar abonamentul ajunge la 200 de lei.

Club Floreasca: piscină, saună şi fitness

O altă piscină acoperită se găseşte în Clubul Floreasca, iar bucureştenii dornici să înoate pe timpul iernii îşi pot face abonament aici sau pot plăti intrarea pe o singură zi. Abonamentele se pot face o lună, trei luni, şase luni şi un an, iar preţurile pornesc de la 350 de lei, ajungând până la 3.300 de lei. În sumă este inclus accesul la piscină, saună şi fitness.

floreasca club

Intrarea la piscina Clubului Floreasca costă 50 de lei pe zi FOTO Club Floreasca

Pentru cei care vor doar o zi de înot, intrarea la piscina acoperită costă 50 de lei pentru adulţi şi 30 de lei pentru copii, iar intervalul orar în care se face accesul este 8.00-22.00.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Cum poţi să faci acrobaţii cu bicicleta pe apă? Mai mulţi tineri au demonstrat cum se înving legile fizicii

VIDEO Cum ascundeau grecii piscinele de autorităţile fiscale în 2010

FOTO După o zi de muncă pe câmp, bălăceală la piscina comunală. Primăria Romuli a amenajat un mini-ştrand pentru locuitorii săi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite