EXCLUSIV Surse SRI: după tragedia din Otopeni, toţi pasagerii japonezi au cerut ghizi pentru a ajunge în siguranţă în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din cadrul Serviciului Român de Informaţii au declarat pentru jurnaliştii "Adevărul" că, după moartea tinerei Yurika Masuno, pasagerii japonezi care au aterizat la Otopeni au cerut ghizi umani pentru a fi siguri că vor ajunge în Bucureşti nevătămaţi.

Declaraţia a fost făcută în exclusivitate reporterilor "Adevărul", după terminarea şedinţei de la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii care a avut loc în această dimineaţă. Surse din cadrul Serviciului Român de Informaţii susţin ca în urma crimei de la Otopeni, cetăţenii japonezi care au aterizat pe aeroport au solicitat expres ghizi umani pentru a fi siguri că ajung nevătămaţi în Bucureşti.

În cadrul şedinţei s-au discutat noile măsuri care vor fi aplicate la Aeroportul Otopeni, dar şi la Gara de Nord, pentru e intensifica siguranţa pasagerilor.

"La aeroport operează de 20 de ani circa 30 de piraţi amendaţi cu sute de milioane de lei. Am discutat înfiinţarea unei staţii noi pentru clienţi care să facă comanda direct la dispecerat şi practic astfel să demonopolizeze aeroportul", a declarat unul din reprezentanţii taximetriştilor prezenţi la întâlnire.

Citeşte şi: Măsuri în cazul morţii japonezei, după şedinţa MTI: efective dublate şi sistem de identificare a taximetriştilor piraţi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite