Elevii din provincie se pot înscrie de azi la liceu în Bucureşti, la Şcoala Sfinţii Voievozi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În intervalul 5 – 8 iulie, candidaţii care nu provin din Bucureşti, dar vor să urmeze cursurile de liceu în Capitală, pot completa fişele de înscriere la centrul special amenajat de la Şcoala nr. 1 "Sf. Voievozi" din sectorul 1.

Candidaţii se vor prezentala centrul special de înscriere cu fişa de înscriere eliberată de unitatea şcolară absolvită de candidat, care va avea număr de înregistrare şi ştampilă, buletin de identitate sau carte de identitate (original şi copie xerox), număr de telefon pentru eventuale comunicări, conform Comisiei Municipale. Candidaţii pot veni însoţiţi de părinţi sau tutori, pentru a se înscrie.

Opţiunile din fişele de înscriere ale candidaţilor din alte judeţe vor fi completate la centrul special de înscriere, nu la şcoala de provenienţă, potrivit ISMB.

În vederea completării opţiunilor pentru unităţile de învăţământ din Bucureşti, candidaţii vor beneficia la centrul special de înscriere de la Şcoala "Sf. Voievozi" de prezenţa unui profesor consilier şi vor avea la dispoziţie, pentru consultare, broşura "Admiterea în clasa a IX-a învăţământ preuniversitar de stat 2012-2013".

Înscrierea candidaţiilor şi completarea opţiunilor vor fi realizate conform programului afişat şi la centrul special de admitere de la Şcoala "Sf.Voievozi", de joi până vineri între orele 9.00 şi 19.00, sâmbătă şi duminică între 9.00 şi 16.00.

Sâmbătă, duminică şi luni va avea loc verificarea fişelor editate pe calculator, a precizat sursa citată.

Elevii bucureşteni, inclusiv cei din promoţiile anterioare, care vor să se înscrie la admiterea într-un liceu din Capitală îşi vor completa fişele de înscriere la şcoala unde au terminat clasa a VIII-a.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite