E oficial. Piedone îşi reia funcţia de primar al Sectorului 5

0
Publicat:

Cristian Popescu Piedone îşi poate relua funcţia de primar al Sectorului 5 după ce subprefectul a semnat un ordin în acest sens, a anunțat Prefectura Capitalei. 

image

”Subprefectul Diana -Anca Artene a semnat astăzi ordinul prin care s-a luat act de dispozitivul deciziei nr. 397 din 21.06.2023, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi s-a constatat lipsa motivelor de fapt şi de drept care să justifice menţinerea încetării de drept a mandatului de primar al Sectorului 5, al domnului Cristian Popescu Piedone”, anunţă Prefectura Capitalei.

Cristian Popescu Piedone a fost eliberat, după ce instanța supremă a decis anularea sedinței dispuse în cazul fostului edil în dosarul Colectiv. Fostul primar al Sectorului 5 a executat doar un an si o lună din condamnarea de 4 ani de închisoare.

Fostul edil al sectorului 5 fusese condamnat în mai 2022, de Curtea de Apel Bucureşti, la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu, în legătură cu autorizarea de funcţionare a clubului Colectiv. Ulterior, acesta a făcut recurs în casaţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite