Dresaj, miniexpoziţie şi premii, la primul parc de distracţii pentru câini din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul de distracţii pentru câini va fi deschis până la sfârşitul anului FOTO Adevărul
Parcul de distracţii pentru câini va fi deschis până la sfârşitul anului FOTO Adevărul

Un parc de distracţii destinat patrupedelor se va deschide duminică, 10 martie 2013, începând cu ora 14.00 în Herăstrău. Parcul este cel mai recent şi spaţios loc de joacă pentru căţei, amenajat în colaborare cu Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement.

Firma care a amenajat spaţiul este Animax, unul dintre primele brand-uri specializate de hrană şi accesorii pentru animale, firma fiind înfiinţată în 1998.

Potrivit organizatorilor, în cadrul inaugurării spaţiului de joacă se vor face demonstraţii de dresaj susţinute de către Ringstar Club, se va organiza şi o mini expoziţie de câini, dar şi concursuri canine. De asemenea, se vor organiza lecţii gratuite de dresaj, iar participanţii vor primi cadouri.

“Faptul că animalele de companie devin din ce în ce mai importante pentru noi nu mai este un secret pentru nimeni! Ideea de a crea un spaţiu de joacă exclusiv pentru căţei a venit dintr-o nevoie identificată pe piaţă, de a le oferi acestora o zonă bine delimitată, în care să alerge şi să se simtă bine. Tot ce îşi doreşte un căţel este să zburde pe afară şi în niciun caz nu vrea să fie plimbat într-un parc minuscul”, a declarat Alina Alupoaei, Project Manager Animax.

Valoarea totală a investiţiei în acest proiect este de circa 10.000EUR, cost susţinut în totalitate de firma care organizează evenimentul, pentru iubitorii de animale. Locul de joacă va fi deschis pentru toţi căţeii până la finalul anului, accesul fiind gratuit.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite