Din această seară avem căldură în calorifere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Având în vedere scăderea temperaturilor, RADET va furniza agent termic tuturor bucureştenilor, cei care nu vor să înceapă să-şi încarce facturile pot propune asociaţiei de proprietari refuzul căldurii.

Începând de astăzi, Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET) a demarat efectuarea probelor la cald în sistemul centralizat de încălzire. Asta înseamnă că Regia verifică dacă agentul termic este furnizat corect în toate blocurile din Bucureşti.

„Probele se efectuează pe parcursul a trei zile, timp în care reprezentanţii asociaţiilor de proprietari se vor asigura că furnizarea căldurii se va face fără sincope. De astăzi, bucureştenii pot beneficia de căldură dacă acest lucru se stabileşte la nivelul asociaţiei de proprietari”, a declarat Dragoş Moldoveanu, şeful serviciului de comunicare din cadrul RADET.

Practic, agentul termic va fi furnizat în regim continuu, iar asociaţiile de proprietari vor decide dacă vor deschide vanele contoarelor aflate în subsolul blocului, pentru ca acesta să ajungă în calorifelere apartamentelor.

Mai multe detalii, mâine-dimineaţă, în ediţia tipărită a ziarului „Adevărul“!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite