Cum arată Grădina de Vară din Herăstrău a Teatrului de revistă Constantin Tănase în urma modernizării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grădina de vară din Herăstrău are peste 2.200 de locuri                  Foto: facebook.com/NicusorDan.ro
Grădina de vară din Herăstrău are peste 2.200 de locuri                  Foto: facebook.com/NicusorDan.ro

Lucrările de modernizare a Grădinii de Vară din Herăstrău a Teatrului de revistă Constantin Tănase au fost finalizate. Peste 2.000 de spectatori pot să paticipe la evenimentele artistice care vor avea loc în acest spaţiu.

Grădina de vară a fost construită în anul 1952, iar ultima reparaţie s-a făcut în anul 2017. Lucrările de modernizare au început în toamna anului 2021.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a verificat modul în care arată Grădina de Vară din Herăstrău a Teatrului de revistă Constantin Tănase. 

„Am fost să văd cum arată Grădina de Vară din Herăstrău a Teatrului de revistă Constantin Tănase, după lucrările de reabilitare. Este un obiectiv de referinţă în ceea ce priveşte activităţile artistice pe timp de vară, pe care îl vom repune în circuitul cultural.

Lucrările de reparaţii au început în data de 15.10.2021, iar valoarea contractului este de 380.000 de lei.

Grădina de Vară din Herăstrău va avea o capacitate de 2.230 de locuri şi este pregătită pentru organizarea spectacolelor“, a transmis primarul general pe pagina sa de Facebook.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Ministrul Mediului: Pot să afirm fără să exagerez că acele vremuri cu defrişări masive au apus. Nu mai există asemenea tăieri în ţară

Cum s-au făcut de râs drumarii din Ministerul Transporturilor duminică seară VIDEO

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite