Cu permisul suspendat, oprit la control în Giulești, a fugit de poliție și a făcut accident în Chiajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La data de 20 septembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 20 Poliție au oprit pentru control, pe o stradă din Sectorul 6, în zona Giulești, un autoturism al cărui șofer, la cererea polițiștilor de a prezenta documentele, a pornit autoturismul și a plecat de la fața locului.

Polițiștii l-au urmărut pe fugar până în Ilfov
Polițiștii l-au urmărut pe fugar până în Ilfov

Imediat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar la intersecția unor străzi din județul Ilfov, în zona Chiajna, șoferul urmărit a pierdut controlul asupra direcției de mers, tamponând un autoturism, condus de o femeie, acesta fiind rănită ușor, în urma impactului.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost imobilizat de către polițiști, iar, din primele verificări, s-a stabilit că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La fața fata locului, au fost solicitate un echipaj de prim ajutor pentru a acorda femeii îngrijiri medicale și un echipaj de poliție rutieră, din cadrul IPJ Ilfov, pentru testarea bărbatului în vederea stabilirii consumului de alcool și de substanțe interzise, ambele rezultate fiind negative.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite