Cristina Coruţ este noul prefect al Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a anunţat noul prefect al Capitalei. Cristina Coruţa fost numită miercuri în funcţia de prefect al Bucureştiului în locul lui Mihai Atănăsoaiei.

Cristina Coruţ, a ocupat până în prezent funcţia de subprefect al Municipiului Bucureşti iar de astăzi va ocupa fotoliul de prefect, după ce,  Mihai Atănăsoaiei a demisionat pentru a candida la Primăria sectorului 5, potrivit Mediafax.

Fostul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaei a renunţat la fotoliul său şi a decis săptămâna trecută să candideze din partea PDL, la alegerile locale din vara acestui an, pentru postul de primar al sectorului 5 Bucureşti.

În octombrie 2009, Cristina Ecaterina Coruţ, la acel moment secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, a fost reinstalată de Guvern în funcţia de subprefect al Capitalei, post pe care îl pierduse în iulie 2008, printr-o hotărâre a fostului Cabinet.

Cristina Coruţ ocupa postul de subprefect al Capitalei din aprilie 2006, după ce în intervalul 1 martie 2005-5 aprilie 2006 a lucrat ca director executiv adjunct în cadrul Primăriei municipiului Bucureşti.

În perioada septembrie 2005-ianuarie 2006 a fost detaşată temporar la Ministerul Integrării Europene, în funcţia de secretar general adjunct.
Ea a lucrat în Primăria Capitalei din 2001, când primarul general de atunci, Traian Băsescu, a numit-o consilier juridic.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite