Cel mai mare retailer online, eMag recrutează în 8 oraşe. Vezi ce posturi sunt disponibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare operator de retail online din România, eMag a anunţat că va recruta în perioada imediat următoare, pe poziţii precum operator call center, tehnicieni şi designeri web dar şi posture precum senior PHP developer.

eMag, operatorul magazinului online eMag.ro şi al showroom-urilor din Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Craiova, a lansat o campanile de recutare a forţei de muncă în mai multe oraşe ale ţării.

Potrivit economica.net eMag caută în această perioadă 6 candidaţi pentru postul de operator call center în Bucureşti,  Candidatul ideal pentru acest post trebuie să fi absolvit o facultate, să aibă cunoştinţe avansate de limba engleză şi să ştie să opereze în Word, Excel şi Outlook. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au şi minimum 6 luni experienţă într-un post similar. Până pe 23 noiembrie puteţi aplica pentru acest post la eMag.

De asemenea, eMag mai caută şi 8 candidaţi pentru postul de frigotehnist care să performeze în unul din următoarele oraşe: Braşov, Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Timişoara, Cluj, Constanţa, Craiova.

Candidatul potrivit pentru acest post are minimum 3 ani experienţă în domeniul service-ului si mentenanţei pentru aparatura de refrigerare, precum şi în zona reparaţiilor de maşini de spălat, are carnet de conducere categoria B, e rezistent la stres, şi, preferabil, a absolvit studii superioare în domeniul electrotehnic. Termenul-limită pentru primirea CV-urilor pentru acest post este 23 noiembrie.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite