Ceaţa dă peste cap traficul aerian de pe cele două aeroporturi din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase curse au întârzieri la aterizare pe Aeroportul internaţional "Henri Coandă", din cauza ceţii, cea mai mare întârziere fiind înregistrată la o aeronavă care trebuia să ajungă la Bucureşti la 6.15 şi a fost direcţionată spre Sibiu.


Reprezentanţii Biroului de Presă al Aeroportului "Henri Coandă" au emis un comunicat de presă conform căruia şase curse aeriene au înregistrat întârzieri la aterizare. Două dintre aceste curse sunt internaţionale restul de patru fiind zboruri interne.

 Cea mai mare întârziere a fost înregistrată la o eronavă care trebuia să ajunga pe aeroportul internaţional din Otopeni la ora 6:15, dimneaţa aceasta. Din cauza vizibilităţii reduse, cursa de la Munchen a fost redirecţionată spre aeroportul din Sibiu. De asemenea, cursa ce face legătura dintre Cairo şi Bucureşti a fost nevoită să aterizeze pe acelaşi aeroport.

Pe Aeroprtul Băneasa traficul s-a desfăşurat în parametrii normali, cu excepţia unei curse din direcţia Barcelona, care a fost redirecţionată către "Henri Coandă", de unde va decola către Napoli.

In decursul acestei dupăamiezi, şunt aşteptate să aterizeze cursele de Sibiu, Timişoara, Baia Mare şi Suceava.
.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite