Cea mai lungă scrisoare pentru Moş Crăciun se pregăteşte în Pantelimon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii sunt aşteptaţi să-i scrie Moşului ce-şi doresc anul acesta de Crăciun. FOTO Adevărul
Copiii sunt aşteptaţi să-i scrie Moşului ce-şi doresc anul acesta de Crăciun. FOTO Adevărul

Startul pentru cea mai lungă scrisoare pentru Moş Crăciun se dă miercuri, 5 decembrie, la Târgul Copilăriei&Oraşul lui Moş Crăciun, ce se desfăşoară la Exporom, în Pantelimon, până pe 9 decembrie.

Cei care ajung la Târgul Copilăriei îi vor putea lăsa un mesaj lui Moş Crăciun în cea mai lungă scrisoare din lume ce va măsura peste 1.500 de metri. Participanţii la stabilirea acestui nou record mondial vor putea să se înscrie la o tombolă ce va avea ca premiu o excursie în Laponia.

De asemenea, la Târgul Copilăriei, cei mici vor putea participa la o serie de ateliere de creaţie precum „Fotografia pentru copii“, „Să gătim în familie“, „Banii pe înţelesul copiilor“, „Mass-media copiilor“. Un workshop aparte va fi Teatrul de umbre care constă în proiectarea pe un perete a unor forme speciale care vor fi ghicite de către copii, urmând ulterior să reproducă şi ei aceleaşi lucruri.

Târgul este deschis între orele 11.00 şi 21.00 în perioada 5 - 8 decembrie şi 11.00 – 18.00 pe 9 decembrie. Intrarea este gratuită, iar cei care nu au cu ce ajunge acolo organizatorii asigură transportul gratuit de la metroul Republica şi de la Piaţa Unirii- bloc Horoscop.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite