Cartiere rezidenţiale noi în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O mulţime de oameni caută ofertele cartierelor rezidenţiale noi din Bucureşti FOTO AP
O mulţime de oameni caută ofertele cartierelor rezidenţiale noi din Bucureşti FOTO AP

Tot mai mulţi bucureşti care îşi caute o locuinţă apelează la ofertele din cartierele rezidenţiale noi din Bucureşti. „Adevărul“ vă prezintă astăzi cele mai căutate cartiere rezidenţiale noi din Capitală.

Cartiere rezidenţiale noi în Bucureşti. Cosmopolis

Un complex rezidenţial clasat în topul celor mai bune din apropierea Bucureştiului este Cosmopolis. Acesta se află pe Şoseaua de Centură, la 800 de metri de Autostrada Bucureşti – Ploieşti. Aici puteţi să găsiţi, printre altele, piscine, terenuri de tenis şi baschet, o cafenea, o grădiniţă şi o plajă lângă lac.

Cartiere rezidenţiale noi în Bucureşti. Green Vista

Green Vista este un alt complex rezidenţial la care puteţi apela. Acesta este situat pe Şoseaua Pipera – Tunari, nr. 198. Aici, spune reprezentanţii complexului pe site, este o zonă rezidenţială liniştită, verde, cu şcoli, grădiniţe, centre comerciale şi supermarket-uri.

Cartiere rezidenţiale noi în Bucureşti. Asmita Gardens

Asmita Gardens este un loc potrivit pentru cei care vor să locuiească la câteva minute de centrul Bucureştiului. Staţia de metrou Mihai Bravu se află la mică distanţă de complex. Printre altele, aici vă puteţi bucura şi de un centru modern de spa.

Cartiere rezidenţiale noi în Bucureşti. Ansamblul Apartamente Noi Titan

La câţiva paşi de Auchan, puteţi găsi un alt loc în care să locuiţi. Staţia de metrou Titan este la circa zece minute de mers pe jos, la fel şi Parcul Alexandru Ioan Cuza. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite