Bărbat cu un copil de 4 ani în braţe a ameninţat că se aruncă de la etaj, în Sectorul 6. Copilul a fost preluat în siguranţă, iar tatăl a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Negociatorii au intrat în dialog cu bărbatul de 32 de ani şi l-au
determinat să renunţe la gest.
Negociatorii au intrat în dialog cu bărbatul de 32 de ani şi l-au determinat să renunţe la gest.

Un bărbat cu un copil de 4 ani în braţe a ameninţat că se aruncă de la etajul 9 al unui bloc din Sectorul 6. La faţa locului au ajuns zeci de echipaje de la poliţie, ISU, inclusiv un punct de comandă. Negociatorii au intrat în legătură cu bărbatul şi l-au determinat, în câteva minute, să renunţe la gest. Copilul a fost preluat în siguranţă, iar tatăl a fost dus la secţia de poliţie, pentru cercetări.

Potrivit primelor informaţii, incidentul a survenit în urma unui conflct în familie. Bărbatul şi soţia lui s-ar afla în proces de divort, iar autorităţile au emis împotriva lui şi un ordin de protecţie. Vineri dimineaţă, bărbatul şi soţia s-au certat, iar la un moment dat el şi-a luat copilul de 4 ani amenintând că se aruncă de la etajul 9 cu el în braţe, transmite Digi24.

Femeia a fost cea care a alarmat autorităţile printr-un apel la 112. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti ai Secţiei 25 Poliţie şi salvatori din cadrul ISUBIF. A fost solicitat sprijinul negociatorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, care au ajuns la adresă în cel mai scurt timp. Incindentul a avut loc pe strada Topolovăţ, din Sectorul 6 al Capitalei.

Negociatorii au intrat în dialog cu bărbatul de 32 de ani şi l-au determinat să renunţe la gest. Copilul a fost preluat în siguranţă şi se află împreună cu mama sa în evaluare medicală, iar bărbatul a fost dus la secţia de Poliţie, fiind declanşate cercetări. Se analizează situaţia de fapt şi de drept, urmând a fi dispuse măsuri legale.

În cadrul acţiunii am beneficiat şi de suportul Serviciul Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite