Asfaltul stătea să se prăbuşească la intersecţia bulevardelor Iuliu Maniu şi Vasile Milea. Noi restricţii de circulaţie în zonă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Politia Romana
FOTO Politia Romana

Cu ocazia execuţiei lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai din intersecţia Bd.Iuliu Maniu-Bd.G-ral Vasile Milea, s-a constat existenta unei avarii la reţeaua primară de apă. Practic era vorba de scurgeri masive care pot conduce la surparea carosabilului.

"În acest context, având în vedere faptul că în intersecţie sunt deja instituite restricţiile necesare modernizării liniei de tramvai de pe Bd. G-ral Vasile Milea, s-a identificat ca soluţie de asigurare a fluenţei urmatoarea configuraţie:

-pe Bd Iuliu Maniu (sensul de  iesire), se va asigura intrarea în intersecţie pe două benzi de circulaţie;

-pe sensul de intrare, cu 25m înainte de intersecţie, se va restricţiona prin intermediul balizelor  banda destinată virajului la stanga de pe bd. Iuliu Maniu către Podul Basarab, astfel încât centrul intersecţiei să fie menţinut liber;

Execuţia va incepe începând cu ora 00.00, iar termenul estimat pentru finalizare este data de 26.11.2021.

În considerarea aspectelor menţionate anterior, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri. 

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate ori la culoarea verde a semaforului destinat acestora, să folosească pasarele pietonale acolo unde este cazul şi să nu staţioneze pe partea carosabilă", a transmis Poliţia Rutieră.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite