ANM: Norul de fum de la Glina se va deplasa spre nord-est

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ISUBIF
Foto: ISUBIF

Evoluţia norului de fum care s-a format în urma incendiului izbucnit la un centru de colectare si reciclare deşeuri în comuna Glina va fi, în noaptea de miercuri spre joi, de dispersie şi de deplasare spre nord-est, informează, miercuri, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

ANM precizează că estimarea privind circulaţia aerului în Glina - judeţul Ilfov este valabilă pentru perioada 30 martie, ora 18.00 - 31 martie, ora 8:00.

 "Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din zona Glina, judeţul Ilfov, se apreciază că cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat (...) din direcţie predominant sud-vestică, astfel că evoluţia norului de fum va fi de dispersie şi deplasare spre nord-est", se menţionează în comunicatul ANM, citat de Agerpres.

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiză, la un centru de colectare si reciclare deşeuri în comuna Glina, Ilfov. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) acţioneză  cu13 autospeciale de stingere, 2 smurd, descarcerare.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite