15 infractori, daţi în urmărire, au fost depistaţi de către poliţiştii din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii din Bucureşti au depistat într-o săptămână 15 infractori FOTO Arhiva Adevărul
Poliţiştii din Bucureşti au depistat într-o săptămână 15 infractori FOTO Arhiva Adevărul

Poliţia din Bucureşti a depistat, doar în ultima săptămână, 15 persoane pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Este vorba despre 12 bărbaţi şi trei femei.

Infractorii erau căutaţi de poliţiştii bucureşteni deoarece instanţele de judecată au emis pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, mandat european de arestare preventivă sau mandate de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi spălare de bani, înşelăciune cu instrumente bancare, contrabandă, trafic de influenţă, tâlhărie, furt calificat sau abuz de încredere, informează Poliţia Capitalei, citată de NewsIn.

Printre cele 15 persoane depistate de poliţiştii Capitalei se află şi doi bărbaţi urmăriţi la nivel internaţional. Unul dintre aceştia era urmărit internaţional în baza unui mandat european de arestare preventivă emis de autorităţile austriece, pentru săvârşirea unor furturi prin efracţie comise în Austria. Celălalt bărbat era urmărit, tot la nivel internaţional, la solicitarea Poliţiei Capitalei, fiind suspectat de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie.

Cele 15 persoane au fost încarcerate în arestul Poliţiei Capitalei, iar 12 dintre acestea urmează să fie predate Adminstraţiei Naţionale a Penitenciarelor, având de executat, în total, peste 47 de ani de închisoare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite