VIDEO Braşovul s-a luminat în noaptea de Revelion. Cerul a fost brăzdat de artificii oriunde priveai cu ochii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă la Revelionul organizat în Piaţa Sfatului, braşovenii nu s-au înghesuit, mai ales din cauza frigului la miezul nopţii Braşovul a devenit oraşul luminilor.

Revelionul în aer liber organizat de Primărie a atras cam 2000 de oameni. Spectacolul a durat o oră, iar pe scenă au urcat DJ Project, Trupa Coco şi Ana Lesko. Din  cauza temperaturilor extrem de scăzute, -15 grade Celsius petrecerea nu a avut acelaşi succes ca anii trecuţi. Cei mai curajoşi s-au încăzit cu puţină ţuică şi vin fiert. 

„Este foarte frig. Am venit să vedem artificiile, este foarte spectaculos, dar am cam îngheţat“, a spus Teodora Jitaru.

„Am venit să fim cu prietenii aici în centru să vedem spectacolul de lasere şi artificiile, dar este foarte frig. E frumos, dar cam tremurăm. La mulţi Ani!“, a spus Marius Molnar. 

image

În schimb braşovenii au petrecut din plin la restaurante şi acasă cu familia şi prietenii. La miezul nopţii Braşovul s-a luminat brusc. Oriunde priveai cu ochii vedeai jocuri de lumini şi focuri de artificii. Patronii restaurantelor s-au întrecut în jocuri de lumini şi artificii, Primăria a luminat Piaţa Sfatului, iar braşovenii au avut şi ei din plin tot ce înseamnă artificii. Cam 15 minute neîntrerupt după miezul nopţii s-au putut vedea artificii în toate zonele oraşului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite