Vacanţa artelor la Casa Mureşenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursurile sunt organizate de Muzeul Casa Mureşenilor. FOTOArhivă.
Cursurile sunt organizate de Muzeul Casa Mureşenilor. FOTOArhivă.

Copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani se pot în scrie în acest program educaţional. Activităţile vor avea loc la sediul muzeului dar şi în spaţiul public, în zilele de marţi  şi miercuri Sunt disponibile două grupe a câte 20 de locuri fiecare.

Va fi o grupă de  desen şi pictură neconvenţională cu artista Diana Popescu. Dintre activităţile propuse la acest program amintim: descoperă culorile, colaje, desen şi pictură în centrul istoric al Braşovului, artă din materiale reciclabile etc. Întâlnirile vor avea loc în zilele de 1, 8, 15, 22 şi 29 iulie, între orele 10.00-12.00.

Copiii din cea de a doua grupă vor desfăşura activităţi de educaţie muzeală diversificate:, mituri şi legende despre Braşov, restaurare hârtie, modelaj în lut, sculptură în lemn, gimnastică recreativă etc. Întâlnirile vor avea loc în zilele de 2, 9, 16, 23, 30 iulie şi în 6 august, între orele 10.00-12.00.

La finalul cursurilor, în 8 august 2014, se va organiza o excursie cu trenul la monumentele naturii – vulcanul stins şi coloanele de bazalt – de la Racoş, copiii fiind însoţiţi de părinţi. Preţul pentru fiecare întâlnire din cadrul programului „Vacanţa artelor la muzeu“ este de 5 lei/activitate/participant. Coordonatorul programului „Vacanţa artelor la muzeu“ este Ovidiu Savu – muzeograf. Informaţii suplimentare şi înscrieri la telefon 0268/477.864 sau e-mail: ovidelsa@yahoo.com.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite