Uzina Tractorul a fost înlocuită de un centru de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa va arăta noul Mall Auchan. FOTOArhivă.
Aşa va arăta noul Mall Auchan. FOTOArhivă.

2.000 de oameni lucrează deja în zonă. Anul acesta va fi amenajată o nouă hală şi se va construe o cantină de 500 de locuri, care vara va vea şi terasă.

Compania Coresi Business Park, care administrează parcul de afaceri cu va investi anul acesta trei milioane de euro în modernizarea şi transformarea în spaţii de birouri a fostei hale T 42. „Negociem deja cu doi actuali clienţi extinderea spaţiilor de birouri cu încă 1.400 de metri pătraţi, dar am pornit discuţii şi cu alte trei companii care ar urma să închirieze spaţii de 1.700 de metri pătraţi”, au declarat reprezentanţii companiei pentru bizbrasov.ro. Tot în zonă o companie franceză investeşte 400.000 de euro pentru construcţia unei cantine de 500 de lor.

Cea mai mare investiţie de pe platformă este Mall-ul Auchan, pentru care s-a solicitat deja autorzaţie de construcţie.. Coresi Shopping Center va oferi braşovenilor un hipermarket Auchan cu o suprafaţă de vânzare de 13.000 m² şi o galerie comercială cu o suprafaţă închiriabilă de 25.000 m² .

O zonă de petrecere a timpului liber şi de distracţie va fi deschisă pe o suprafaţă de 5000 m² la etajul centrului comercial şi va cuprinde un cinema multiplex şi o zonă destinată restaurantelor cu specific divers.

Oferta parcului comercial va fi completată de restaurantele drive-in, de zona dedicată bricolajului, zona pentru reparaţii şi întreţinere auto şi de o benzinărie, care vor crea desigur atractivitate.
Situat pe un teren de peste 100 hectare, în nordul Braşovului, centrul comercial va fi deservit de un bulevard principal cu acces direct către centrul oraşului. O nouă rută importantă va fi construită, iar aceasta va realiza conexiunea cu şoseaua de centură. O parcare cu 3.000 de locuri şi o zonă pentru mijloacele de transport în comun vor asigura un acces foarte bun către centrul comercial. Proiectul va fi gata în decembrie 2013.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite