Universitate de trei stele, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un top al integrităţii universităţilor româneşti de stat, Universitatea „Transilvania" a mai câştigat o stea, faţă de cele două, de care a beneficiat anul trecut.

Universitatea braşoveană a reuşit astfel să treacă de pe locul 27, pe locul 17, în acelaşi top. Vestea nu a făcut furori însă la Braşov. Contactat telefonic, rectorul Universităţii „Transilvania", Ioan Vişa, a declarat că nu ştie nimic despre poziţia pe care instituţia braşoveană o ocupă în topul universităţilor.

Raportul întocmit de Coaliţia pentru Universităţi Curate ia în calcul transparenţa şi corectitudinea administrativă, corectitudinea academică, modul în care este condusă instituţia şi managementul financiar.

Universtatea „Transilvania" a trecut anul acesta în prima jumătate a clasamentului, însă în continuare topul scoate în evidenţă problemele învăţământului românesc. În ţară nu există nicio universitate de cinci stele. Doar trei instituţii de învăţământ au fost clasificate cu patru stele, din Târgu Mureş, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite