Un camion s-au ciocnit pe DN 13 la ieşirea din Braşov. Traficul a fost blocat trei ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs la ieşirea din Braşov spre Stupini
Accidentul s-a produs la ieşirea din Braşov spre Stupini

Un tir şi un camion s-au ciocnit frontal în această dimineaţă la Hanul din Ardeal. Ambii şoferi au fost răniţi şi au ajuns la spital.

UPDATE 10.45. Traficul pe DN 13, la ieşirea din Braşov spre Stupini a fost reluat pe ambele sensuri. Autovehiculele de mare tonaj au fost ridicate de pe şosea. Primele cercetări arată că şoferul titului, un bărbat de 51 de ani este vinovat de accident şi a intrat pe contrasens. Niciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice. 

Accidentul s-a produs la ieşirea din Braşov spre Stupini în curba de la Hanul din Ardeal, un loc unde se pretrec des evenimente tuitere deoarece şoferii circulă vu viteză. În această dimineaţă un tir încărcat cu paleţi şi un autocamion s-au ciocnit frontal. În urma impactului cei doi şoferi au fost răniţi, iar unul dintre ei a rmas captiv între fiarele cabinei. Salvatorii de la ISU au intervenit cu un echipaj de descarcerare, unul de stins incendii şi două echipaje SMURD. Celor două vicime şi s-a acordat ajutor medical la faţa locului şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Din cauza accidentului traficul îns zonă este complet blocat şi se recomandă rute alternative: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni între două autotrenuri, circulaţia rutieră pe DN13 (E60) este momentan oprită pe ambele sensuri la ieşirea din municipiul Braşov către Sighişoara.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite