Termen limită, pentru scutirea de TVA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veste bună pentru companiile mici şi mijlocii. Firmele braşovene care nu au înregistrat anul trecut o cifră de afaceri mai mare de 35.000 de euro au dreptul să beneficieze de scutire de TVA, potrivit modificărilor din noul Cod Fiscal.

Reprezentanţii societăţilor care se află în această situaţie trebuie să depună o solicitare la Direcţia Finanţelor Publice Braşov. Termenul limită pentru depunerea acestor cereri este 20 ianuarie.

Cei care nu depun aceste solicitări până la termenul limită, nu vor fi scoşi din evidenţa plătitorilor de TVA", a explicat Daniela Fleşaru, şef Serviciu de Asistenţă Contribuabili, Finanţe Braşov.

Anularea înregistrării în scopuri de TVA va fi valabilă din prima zi a lunii următoare celei în care s-a solicitat scoaterea din evidenţă.

Reprezentanţii Finanţelor braşovene spun că firmele care solicită regimul special de scutire, sunt obligate să depună decontul de taxă pentru operaţiunile realizate în cursul lunii ianuarie, până la data de 25 februarie inclusiv.

În ultimul decont depus, au obligaţia să evidenţieze valoarea rezultată ca urmare a efectuării tuturor ajustărilor de taxă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite