„Stegarii“ debutează în faţa propriilor suporteri. Vezi echipele de start de la FC Braşov - Sportul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a III-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 21.30, pe Stadionul Tineretului, pe Sportul Studenţesc. 

În primele două runde ale sezonului, FC Braşov a acumulat trei puncte. În etapa I, „stegarii" au avut terenul suspendat şi au evoluat la Târgu-Mureş, acolo unde au învins pe Gaz Metan Mediaş, cu 2-1. În runda a doua, braşovenii au fost învinşi, la Târgu-Jiu, de Pandurii, scor 1-2.

După două săptămâni de pauză, FC Braşov va aborda primul meci de pe teren propriu al sezonului cu un nou antrenor pe banca tehnică, în persoana spaniolului Jose „Pepe" Murcia. Acesta a venit la Braşov de exact o săptămână, timp în care a reuşit să-şi cunoască proprii elevi.

Mă gândesc doar la victorie la meciul cu Sportul. Ştim că vom avea un meci dificil, pentru că întâlnim o echipă bună. Jucătorii s-au pregătit foarte bine în aceste zile, ei trebuie să fie concentraţi şi să dea totul în teren pentru a câştiga meciul", a declarat „Pepe" Murcia.

Partida din această seară va fi condusă la centru de arbitrul Dragoş Istrate, din Bucureşti, iar acesta va fi ajutat la cele două margini de Dorin Mudura (Oradea) şi Radu Timar (Marghita).

Astăzi, biletele pentru meciul FC Braşov - Sportul se mai pot procura doar de la casele de bilete ale Stadionului „Tineretului". La peluză, tribuna I şi tribuna a II-a, preţul unui tichet este de 10 lei, la sectoarele S şi T biletele costă 25 de lei, iar la fotolii preţul ajunge la 100 de lei.

În contextul în care Dominguez şi Dedu sunt indisponibili, antrenorul „Pepe" Murcia va folosi următoarea formulă de echipă: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Toloza - Paez, Cristescu, Distefano - Hadnagy, Chipciu.

De partea cealaltă, antrenorul „studenţilor", Gigi Mulţescu, i-ar putea folosi pe: Ormenişan - Beţa, Lung, Patriche, Maxim - Ferfelea, Ghinga, Lungu, Cheţan - Tibi Bălan, Curelea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite