Şofer de microbuz prins băut în trafic la Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul avea o alcoolemie de 0,99 mg/l alcoole pur în aerul expirat FOTO Adevărul
Şoferul avea o alcoolemie de 0,99 mg/l alcoole pur în aerul expirat FOTO Adevărul

Poliţiştii din staţiunea Bran au depistat un bărbat care conducea un microbuz cu 8 pasageri, având o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat

Conducătorul microbuzului,un bărbat de 52 ani, a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice  de sânge.

„Luni, poliţiştii Staţiunii Bran au organizat şi defăşurat o acţiune pentru verificarea legalităţii activităţii de transport public de persoane. La ora  14.30, pe raza localităţii Tohanu Nou, poliţiştii au oprit în traficul rutier un microbuz care transporta opt persoane. Poliţiştii au stabilit că microbuzul aparţine unei firme care efectuează curse regulate pentru transport angajaţi la o societate din incinta Parcului Industrial Râşnov”, a preiczat purtătorul e cuvânt al IJP Braşov, cms. şef Liviu Naghi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru comiterea  infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile  publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite