Regia Pădurilor Kronstadt va vinde anul acesta brazi în toate pieţele din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brazii vor ajunge în pieţe cu cel puţin o săptămână înainte de Crăciun. FOTOgetty.
Brazii vor ajunge în pieţe cu cel puţin o săptămână înainte de Crăciun. FOTOgetty.

Brazii vor ajunge în pieţe în perioada 17-18 decembrie şi vor  costa între 10 şi 30 de lei. Anul acesta se vor vinde şi molizi argintii cu 50 de lei bucata.

Pentru prima dată, brazii şi molizii de la Regia Pădurilor Kronstatd se vor vinde atât în Piaţa Sfatului cum a fost în anii trecuţi, dar şi restul pieţelor din Braşov. „În total, vom oferi spre vânzare 700 de brazi, molizi şi molizi argintii. Preţul unui brad va fi cuprins între 10 şi 30 de lei, iar un molid argintiu va ajunge la 50 de lei“, a declarat Dan Olteanu, directul Regiei Pădurilor Kronstadt.

Pe lângă brazii de la stat, care sunt cei mai ieftini, în pieţe vor ajunge şi comercianţi particulari. Se estimează vă preţurile vor fi între 40 şi 70 de lei pentru un brad natural românesc şi între 100 şi 200 de lei pentru cei de import.  În marile magazine, brazii naturali sunt de import şi costă între 70 şi 3.500 de lei, iar cel mai scump are şase metri şi se vinde şi în rate.

O alternativă la brazii naturali sunt cei artificiali care se găsesc în toate magazinele. Cei de până la 1,5 metri se găsesc la preţuri cuprinse între 40 şi 150 de lei, iar cei mai mari pot ajunge până la 400 de lei. Avantajul lor este că por fi folosiţi mai mulţi ani, iar investiţia se recuperează. Asta dacă nu sunteţi conservatori şi doriţi un brad natural

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite