Primăria aşteaptă propuneri de evenimente culturale. Bugetul estimat este de 2 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria aşteaptă propuneri pentru evenimentele culturale din acest an. FOTOArhivă.
Primăria aşteaptă propuneri pentru evenimentele culturale din acest an. FOTOArhivă.

Primăria Municipiului Braşov anunţă lansarea sesiunii de depunere de proiecte culturale cofinanţate de la bugetul local în anul 2017. Sesiunea a început în 10 ianuarie, iar ultima zi de depunere a proiectelor este 10 februarie 2017.

Lista documentelor necesare întocmirii dosarului (cererea de finanţare, formularul pentru descrierea bugetului de venituri şi cheltuieli, declaraţia pe proprie răspundere, formularul Parteneriat şi participare locală, formularul pentru raportările finale, modelele de tabele, ghidul solicitantului şi îndrumarul pentru bugetul de venituri şi cheltuieli) vor fi afişate pe portalul www.brasovcity.ro, la secţiunea Primaria Brasov/Proiecte/Proiecte culturale 2017. Link aici: http://www.brasovcity.ro/index.php?ck=14

Bugetul pentru schema de finanţare în anul 2016 a fost de un milion de lei, din care au fost cofinanţate 19 proiecte, selectate în două sesiuni. Potrivit viceprimarului Costel Mihai, anul acesta municipalitatea speră să dubleze, al doilea an la rând, suma acordată susţinerii proiectelor culturale, propunerea de buget fiind de 2 milioane lei. De asemenea,principalele manifestări ale instituţiilor de cultură din subordinea Primăriei (Teatrul Sică Alexandrescu, Opera Braşov, Filarmonica Braşov şi Teatrul de păpuşi Arlechino) sunt finanţate separat de schema de finanţare a proiectelor culturale, însă tot de la bugetul local.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite