Poliţistul Marian Godină îl acuză pe şeful IJP Braşov de plagiat la lucrarea de doctorat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la glumele şi poezioarele hazlii, poliţistul braşovean Marian Godină a trecut la atacuri făţişe la şefii de la municipiu şi de la judeţ.

„Domnul chestor Ioan Aron are doctorat, normal, că d-aia e doctor. Ieri a intervenit telefonic la Ştirile Pro Tv şi, întrebat fiind dacă a citit ce am scris eu, a răspuns ironic că nu s-a băgat în creaţia mea literară. Ei bine, m-am băgat eu puţin în doctoratul domnului chestor. Hopa, dar ce-aţi făcut domnule doctor? Aţi copiat? Google aşa arată. Spre deosebire de dumneavoastră, eu am scris cartea mea singur”, scrie Godină pe Facebook.

Iată discuţia Marian Godină – chestorul Ioan Aron în biroul şefului IJP, când agentul de poliţie a fost umilit în privinţa veleităţilor lui de scriitor, dar şi printscreenul făcut pe Google de către poliţist:
 

image
  • — Ce oameni, mă? Cine îşi pierde timpul să îţi citească ţie mizeriile? Îţi zic eu cine. Cefe late şi oameni fără carte, că un om serios nu citeşte aşa ceva. Vrei să îţi arăt eu carte scrisă de mine? Poftim!

Inspectorul şef s-a ridicat de pe scaun, s-a îndreptat spre un raft cu cărţi de unde a luat o carte şi a venit spre mine.

  • — Uite! Asta e carte! E scrisă de mine, că d-aia am doctorat. Uită-te în ea, ia-o în mână, ca să vezi ce înseamnă o carte!

Stăteam cu capul plecat, mă abţineam să nu îmi dea lacrimile şi îmi doream să ies cât mai repede din acel birou.

  • — Ridică-te, mă, de pe scaun! Ia cartea! Poftim!

Mi-a împins cartea spre mine şi m-am văzut obligat să o iau. Eram acum în picioare, cu cartea scrisă de domnul chestor în mână.

  • — Uite, acum ai o carte adevărată. Dacă vrei, ţi-o dau să o citeşti. Nu porcăriile tale la care se amuză scursurile societăţii.
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite