Poliţiştii fac spectacol în Piaţa Sfatului de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii sunt invitaţi luni, între orele 10.00-14.00, să asiste la demonstraţii spectaculoase organizate de Ziua Poliţiei Române.

Activitatea poliţiştilor va fi prezentată în cele şase standuri ale structurilor de prevenire, poliţie rutieră, criminalistic, pirotehnic, arest şi intervenţie rapidă, alături de care vor mai organiza standuri cei de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov şi Poliţia Locală Braşov.

La ora 13.00, poliţiştii Serviciului de Intervenţie Rapidă vor prezenta o demonstraţie cu modul de intervenţie în misiuni specifice.

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, în acest an au fost avansaţi la termen 57 ofiţeri şi 103 agenţi din IPJ Braşov, iar inspectorul de poliţie Aurel Leonte, de la Secţia 3 Poliţie Braşov, a fost avansat înainte de termen la gradul profesional inspector principal de poliţie. De asemenea, pentru merite deosebite în activitatea desfăşurată, conducerea I.P.J. Braşov a recompensat cu plachete omagiale 10 structuri ale unităţii, 6 ofiţeri şi 5 agenţi de poliţie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite