Pistă de biciclete presărată cu copaci la Sfântu Gheorghe. Autorităţile recunosc că s-au făcut de râs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traseul pistei de biciclete trece prin copaci. FOTOcovasnamedia.ro
Traseul pistei de biciclete trece prin copaci. FOTOcovasnamedia.ro

O pistă de biciclete de pe strada Spitalului din Sfântu Gheorghe a ajuns vedetă pe internet şi este unică în România. Este presărată cu copaci.

Bicicliştii care au trecut pe acolo s-au amuzat şi ei după ce au văsut că în mijlocul pistei tronează arbori seculari. Marcajele au fost făcute cu totul greşit, astfel că bicicliştii ar trebui practic să escaladeze pomii pentru a-şi continua drumul. Autorităţile spun că vor reface marcajele şi recunosc că au ajuns de râsul lumii.

„Această situaţie a apărut ca urmare a deciziei de a nu tăia copacii. La momentul luării deciziei, s-a stabilit că se va găsi o soluţie. Noi am trimis acolo un proiectant, care le-a spus celor care au făcut marcajul în ce mod trebuie să procedeze, însă aceştia, în mod evident, nu au înţeles ce li s-a explicat. E o aiureală şi ne e ruşine că toată lumea râde de noi, dar n-avem ce face. Aşteptăm ca vremea să ne permită să refacem marcajul. Dacă nu va mai ploua, cel mai probabil, vom remedia problema până la sfârşitul săptămânii“, a explicat Czimbalmos-Kozma Csaba managerul municipiului, citat de covasnamedia.ro

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite