Petreceri incendiare, de Crăciun, în cluburile braşovene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii sunt invitaţi să se distreze la una dintre petrecerile organizate, special de Crăciun. Foto: Arhivă
Tinerii sunt invitaţi să se distreze la una dintre petrecerile organizate, special de Crăciun. Foto: Arhivă

Ritmurile energizante şi cadourile surpriză sunt ingredientele distracţiei de Crăciun. Concertele susţinute de Direcţia 5 şi DJ Project, Sexy Santa party, Electronic party şi X-mas party sunt doar câteva dintre „cadourile" de care veţi avea parte în cluburi.

Pentru cei care nu doresc să stea acasă de Crăciun, cluburile oferă o mulţime de alternative. Bamboo, cel mai nou club deschis la Braşov, vă invită la un Sexy Santa Party, unde veţi primi în dar un show provocator şi o coregrafie impresionantă, de la cea mai senzuală Crăciuniţă. Intrarea va fi liberă.

De asemenea, în prima zi de Crăciun, în Bamboo Braşov va avea loc Weekend Christmas Party cu DJ Project. În concertul live veţi putea asculta unul dintre cele mai îndrăgite hituri ale anului 2010, „Regrete" şi veţi putea petrece alături de renumitul designer Cătălin Botezatu, gazda evenimentului.

Fetele vor avea intrarea liberă până la miezul nopţii, după care biletul de intrare va costa 20 de lei. 

Un X-mas party de excepţie va avea loc astăzi şi în Glam-Glam Braşov. Distracţia începe la ora 23.00, iar cadourile de la Moş Crăciun vor fi nenumărate. Biletul de intrare costă 20 de lei.

Şi în Cocoon, clubul din incinta Cetăţii Braşovului, veţi putea petrece un Christmas party cu cea mai tare muzică. Pe de altă parte, Xen Club îi invită pe tineri la un Electronic Christmas atât astăzi, cât şi sâmbătă.

Diseară, de la ora 22.00, la platane vor mixa Dj Dubdrey şi Charlie Dundeen, iar mâine atmosfera va fi asigurată de Dj Horia, câştigătorul Braşov Dj Award 2010 şi Tomasan. Intrarea costă 10 lei.   

Poveste de Crăciun cu Direcţia 5

În noaptea de Crăciun Kasho Club va prăgătit un minunat cadou muzical. Luaţi-vă gaşca de prieteni şi mergeţi să ascultaţi o poveste de iarnă cu Direcţia 5.

Petrecerea de sâmbătă va fi garantată de piesele mult îndrăgite ale trupei înfiinţate în 1991, la Bucureşti. Biletul de intrare la concert costă 20 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite