Petrecere de Revelion ca înainte de pandemie, transmisă la radio şi TV. Unde va fi spectacol în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revelion ca în vremurile bune în Piaţa Sfatului din Braşov FOTO Primăria Braşov
Revelion ca în vremurile bune în Piaţa Sfatului din Braşov FOTO Primăria Braşov

În Piaţa Sfatului din Braşov Revelionul va fi petrecut ca în vremurile dinaintea pandemiei: DJ-i locali vor încălzi atmosfera şi focurile de artificii o vor face incendiară, în chiar primele minute din 2022

Braşovul va petrece de Revelion ca în vremurile dinaintea pandemiei. Primăria Braşov le-a pregătit braşovenilor şi turiştilor o petrecere în aer liber în noaptea dintre ani şi peste 7.000 de artificii care vor fi trase din patru locuri din oraş. 

„Anul acesta, Revelionul din Braşov se aude şi se vede în toată ţara. Acesta va fi transmis live pe Kiss FM şi Kiss TV, unde toată România va putea urmări spectacolul de muzică electronică ce se va întâmpla în Piaţa Sfatului, începând cu orele 20:00. Vom avea DJ locali care vor încălzi atmosfera, vom avea spectacol de lumini şi nelipsitele focuri de artificii. 

Şi braşovenii din cartiere vor putea să urmărească focurile de artificii în cartierele lor, deoarece în acest an vom lansa focurile şi spectacolul pirotehnic din patru zone din Braşov“, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu.

Artificiile vor fi lansate din patru locuri din oraş, pentru a fi văzute de cât mai mulţi braşoveni, fiecare cu câte cinci puncte de tragere. Vor fi lansate în total 7.104 artificii, câte 1.776 din fiecare dintre cele patru locuri.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Anda Adam, început de vacanţă cu o bătaie în holul hotelului din Poiana Braşov

Copiii care plâng de Crăciun: ţinuţi în centre, împotriva voinţei lor, departe de familiile cu care îşi doresc să petreacă sărbătorile

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite