Peste 6 milioane de lei, realocaţi primăriilor şi Consiliului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Mihai Popa, a anunţat că Ministerul Dezvoltării a realocat peste 6 milioane de lei pentru primăriile şi Consiliul Judeţean, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, bani care au fost retraşi anul trecut pentru că nu au fost cheltuiţi.

„Astfel, localităţile pot să-şi continue lucrările pentru reţelele de apă-canal, reparaţii de drumuri şi cămine culturale, iar Consilul Judeţean poate repara drumurile judeţene. Dar vreau să le solicit celor care sunt în fruntea administraţiei să facă demersurile necesare pentru a accesa fonduri europene pentru repararea drumurilor, pentru că s-au deschis liniile de finanţare pentru acest sector“, a precizat Mihai Popa, consilier judeţean din Făgăraş.

Printre localităţile care au primit bani, Mihai Popa a amintit Hârseni, Poaina Mărului, Mândra, Beclean, Făgăraş şi Vama Buzăului. „Practic, cam 80% dintre comunele din judeţ beneficiază de aceste fonduri“, spune Popa.

În altă ordine de idei, el a precizat căva solicita să fie reconfigurate comisiilor de specialitate ale Consiliului Judeţean, pentru că au ajuns să fie preoţi în comisii economice, jurişti la comisii de industrii şi oameni din zona tehnic la cultură.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite