Peste 3 200 de cadouri, pentru copiii abandonaţi din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii din centrele de plasament vor primi cadouri de la Moş Crăciun. Foto: arhivă ADS
Copiii din centrele de plasament vor primi cadouri de la Moş Crăciun. Foto: arhivă ADS

Jucăriile strânse de Asociaţia „House of Angels“ şi comunitatea „LucruriGratuite“ vor ajunge astăzi la copiii din centrele de plasament din judeţul Braşov.

Braşovenii au fost invitaţi să doneze în perioada 2-20 decembrie jucăriile de care nu aveau nevoie, condiţia fiind ca acestea să fie în stare bună şi să fie potrivite pentru copii între 3 şi 10 ani. Jucăriile au fost strânse şi cu ajutorul unor grădiniţe care au transmis mesajul campaniei către părinţi.

Astăzi, la Centrul Cultural Reduta, membrii Asociaţiei „House of Angels“ împreună cu voluntarii din comunitatea „LucruriGratuite“ vor sorta jucăriile pe categorii de vârstă, acesta urmând să fie împărţite apoi centrelor de plasament.

Braşovenii din comunitatea „LucruriGratuite“ au fost cei mai activi din ţară, oferind până acum peste 3 200 de obiecte, aproximativ 40% din totalul de oferte  din toată ţara.

De asemenea, în data de 5 decembrie, 150 de copii din 24 de centre de plasament din Braşov au realizat ghetuţe pentru Moş Nicolae şi au fost premiaţi cu prăjituri şi cadouri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite