Percheziţii în Braşov pentru depistarea contrabandiştilor de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă
Foto.arhivă

Acţiunea este coordonată de procurorii DIICOT din Hunedoara, care desfăşoară un număr de 110 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Timişoara, Caraş-Severin, Braşov, Mureş şi Alba.

Acţiunea are ca scop destructurarea mai multor grupuri infracţionale organizate, specializate în contrabanda cu ţigări introduse ilegal pe teritoriul României din Serbia.

 „În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de un număr de 107 învinuiţi pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală şi constituire a unui grup infracţional organizat. Prejudiciul estimat până la această dată este de aproximativ 2,5 milioane lei. La sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Hunedoara urmează a fi conduse un număr de 110 persoane, faţă de care urmează a se formula propuneri corespunzătoare, după audieri", se precizează într-un comunicat de presă remis azi de DIICOT.

 La desfăşurarea acţiunii participă ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Alba Iulia, B.C.C.O. Timişoara şi S.C.C.O. Hunedoara.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite