Pădurari prinşi în flagrant luând mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au început cercetarea penală punerea a doi penale faţă de doi angajaţi ai Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele RA, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită – Csabai Lorand Istvan şi Sebastian Dragoş Ştefan.

Cei doi inculpaţi, aflaţi în stare de reţinere, vor fi prezentaţi joi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în după-amiaza zilei de 10.08.2016, după negocieri anterioare, Csabai Lorand Istvan a primit drept mită de la o persoană suma de 1000 euro pentru a-i procura acesteia material lemnos în mod ilegal. După primirea acestei sume de bani, Csabai Lorand Istvan s-a deplasat la domiciliul lui Sebastian Dragoş Ştefan, dându-i 650 euro din suma primită, acesta având cunoştinţă despre această tranzacţie. Inculpaţii Csabai Lorand Istvan şi Sebastian Dragoş Ştefan au fost prinşi în flagrant cu sumele de 350 euro, respectiv 650 euro asupra acestora”, a precizat Adrian Aldea, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite