Ordin de protecţie împotriva unui braşovean care şi-a bătut soţia. Bărbatul a fost scos de poliţişti din locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO 123RF
FOTO 123RF

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Braşov efectuează cercetări în cadrul unui alt dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţa în familie”. În weekend au emis un ordin de protecţie provizoriu împotria unui bărbat care şi lovit cu brutalitate soţia.

Individul cercetat are 42 ani. La sfârşitul săprămânii trecute, pe fondul unor discuţii în contradictoriu şi a consumului de băuturi alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, în vârstă de 48 ani.

Trebuie să stea la 200 de metri faţă de soţie

Izbucnirea violentă a bărbatului a avut loc la domiciliul conjugal.
 

"În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, prin care s-au dispus măsurile obligării evacuării locuinţei comune şi păstrarea unei distanţe de 200 de metri faţă de persoana vătămată", precizează IPJ Braşov. 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite