Oferte de Ziua Îndrăgostiţilor la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii din staţiunile montane vin cu oferte pentru toate buzunarele pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Cel mai scump este în Poiana Braşov, unde sunt condiţii de lux. Preţuri foarte bune sunt în zona Bran-Moieciu.

Hotelurile de 4 şi 5 stele din Poiana Braşov vin cu oferte speciale de Ziua Îndrăgostiţilor însă pachetele sunt destul de scumpe. Preţul pe cameră pleacă de 300 de lei pe noapte şi poate ajunge până la 500 de lei pe noapte. Se fac rezervări pentru minim două nopţi în perioada 13-16 februarie. În preţ intră şi micul dejun, dar şi o cină romantică la lumina lumânărilor. Cuplurile sunt aşteptate cu şampanie, ciocolată şi platouri cu fructe în cameră. De asemenea în pachet întră şi accesul gratuit la piscină, sala de fitness şi spa-ul hotelurilor. Pentru amatorii de schi, hotelierii oferă transport gratuit la pârii. În Poiana Braşov condiţiile de schi sunt excelente şi toate pârtiile sunt practicabile.

La hotelurile de 2 şi 3 stele preţurile sunt ceva mai mici. Preţul unei camere este între 150 şi 200 de lei pe noapte. Aici însă cina romantică este contracost, 25 de euro de persoană. Hotelierii oferă şampanie în cameră şi platouri speciale cu dulciuri afodisiace.

Predealul şi staţiunile de pe Valea Prahoveni vin şi ele cu oferte. În general sejururile pregătite sunt de trei zile. Preţurile pleacă de la 500 de lei şi pot ajunge la 1.000 de lei pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun şi o cină romantică de Ziua Îndrăgostiţilor.

Tinerii care vor să petreacă pe Valea Prahovei o pot face şi împreună cu prietenii şi pot închiria vile la cheie. Preţurile sunt mai mici şi se ajunge chiar la 100 de lei camera pe noapte. Dezavatajul este că la vile trebuie să vă gospodăriţi singuri şi nu aveţi parte de pregătiri speciale din partea hotelierilor. 

image

Zona Bran-Moieciu una dintre destinaţiile favorite

O altă zonă preferată de turişti este zona Bran-Moieciu. Preţurile sunt mult mai mici decât în Poiana Braşov. Aici o cameră se poate închiria cu 70 de lei pe noapte la pensiunile de 2 şi 3 margarete sau 100-150 de lei la pensiunile de 4 şi 5 margarete. În preţ este inclus micul dejun. Proprietarii de pensiuni oferă şi o cină romantică la lumina lumânărilor pentru 50-70 de lei de persoană, dar şi pensiune completă (trei mese pe zi) pentru 50 de lei persoană pe zi. Şi în zona Bran-Moieciu rezervările se fac pentru minim două nopţi de cazare.

Pe lângă cina romantică în zona Bran-Moieciu, turiştii amatori de tradiţional vor fi întâmpinaţi cu brânzeturile de Bran deja celebre, cu prăjituri de casă şi vin roşu natural. Se mai oferă plimbări cu trăsura sau sania trasă de cai, dar şi focuri de tabără în seara zilei de 14 februarie.

„La munte sunt foarte multe oferte pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Poiana Braşov oferă un decor special şi se merge pe pachetele de lux, care se vând însă bine. Gradul de ocupare este aproape de 70%. Şi Valea Prahovei se vinde bine pentru că preţurile sunt mai mici, iar în această perioadă se aleg staţiunile care oferă şi posibilităţi de schi. Aici gradul de ocupare este undeva la 65-70%. Zona Bran-Moieciu este foarte solicitată pentru că preţurile sunt mici şi mulţi turişti preferă tradiţionalul. Gradul de ocupare este deja la 80%, dar se poate să fie şi mai mult pentru că la multe pensiuni rezervările se fac direct de către turişti şi nu prin agenţii“, ne-a declarat Cristian Rogozea, reprezentant agenţie de turism.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite