Marcel Popescu, director general FC Braşov: „O să plec de la echipă după ce o să câştigăm un trofeu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul impresar Marcel Popescu, în prezent directorul general al echipei FC Braşov, a vorbit despre planurile pe termen scurt ale trupei de sub Tâmpa.

Încercăm să contruim ceva care să dureze la FC Braşov. Mai pot veni jucători la echipă, lista cu achiziţii rămâne deschisă. Până miercuri vom aduce la FC Braşov un jucător de mare valoare, care nu este atacant.

Nu vrem să profităm de dezastrul de la alte echipe şi nu vom aduce la FC Braşov jucători de la Craiova, Timişoara sau Bistriţa. Vrem să rămânem în relaţii bune cu şefii de la echipele cu probleme, care au fost retrogradate sau dezafiliate.

Braşovul are un lot bun, iar pentru sezonul viitor nu ne propunem mediocritatea. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare partidă şi să terminăm cât mai sus în clasament. Dacă ne propunem puţin, cu puţin rămânem. Trebuie să avem ca obiectiv premiul întâi.

O să rămân la FC Braşov până când echipa va reuşi să câştige măcar un trofeu“, a menţionat actualul director general al echipei FC Braşov, Marcel Popescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite