Începe Festivalul Internaţional Cetatea Muzicală a Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetatea Muzicală a Braşovului îşi redeschide porţile pentru cea de-a opta oară. Astfel, începând de mâine, până pe 19 august timp de o săptămână, melomanii braşoveni vor avea perte de o altă serie de reuniuni muzicale de excepţie.  

Programul ediţiei din acest an celebrează marii compozitori romantici Robert Schuman şi Frederic Chopin printr-o serie de cinci concerte camerale la Centrul Cultural „Reduta", urmând ca pe 19 august să fie interpretate lucrări semnate de George Enescu, între care şi una în premieră absolută.

Cu ocazia Festivalul Internaţional Cetatea Muzicală a Braşovului pe scena de la Braşov vor reveni muzicieni precum: Ilinca Dumitrescu, Georgeta Stoleriu, Andrei Tănăsescu, Şerban Lupu, mai tinerii: Henri Bonamy, Lilian Akopova, Daniel Rubenstein şi, nu în ultimul rând, Paul Cristian.

De asemenea, melomanii vor avea ocazia să-I vadă pentru prima dată la acest festival pe celistul Goetz Teutsch din Germania, pianista Cordelia Hoefer din Austria şi violonista Jennifer Curtis din S.U.A.

Intrarea la concerte va fi liberă.

image
image
image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite