Hospice Casa Speranţei, premiată de două ori la Gala Oameni pentru Oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia braşoveană s-a bucurat de încă o recunoaştere a implicării organizatiei în comunitate, prin două premii pe care le-a primit la Gala Oameni pentru Oameni, editia 2015, organizată de Camera de Comerţ Americană din România şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.

În cadrul evenimentului, Laszlo Bodor, Director de Fundraising şi Comunicare la Hospice a fost distins cu premiul pentru cel mai bun fundraiser profesionist. Laszlo Bodor s-a alăturat fundaţiei în urmă cu cinci ani, în calitate de  voluntar. Activitatea de voluntariat i-a permis să cunoască proiectele fundaţiei şi, alături de echipa de fundraising, să facă faţă provocărilor într-o perioadă de criză economică şi dezvoltare accelerată a serviciilor oferite de Hospice, în contextul deschiderii noului centru de îngrijire paliativă din Bucuresti.

În perioada aprilie 2014 – martie echipa de fundraising şi comunicare a reuşit să crească cu 22% veniturile faţă de anul precedent. „Le mulţumesc organizatorilor şi juriului pentru distincţia acordată, care este o recunoaştere a muncii întregii echipe de fundraising şi comunicare, formată din 13 profesionişti ce lucrează în centrele Hospice Casa Speranţei din Bucureşti şi Braşov”, a declarat Laszlo Bodor.

Un al doilea membru al Hospice, Diana Nazarin, a primit premiul pentru cea mai bună campanie de fundraising a unei organizaţii mari, Campania „Luna Florii de Colţ“. Campania derulată în ultimii 20 de ani, a transformat un simbol într-un imbold colectiv, care a căpătat putere tot mai mare şi s-a extins permanent. Pentru că proiectul a fost îmbrăţisat de numeroase lăcaşe de cult de diferite confesiuni, mesajul Hospice a ajuns la mii de oameni, cărora li s-a oferit posibilitatea de a sprijini fundaţia să asigure ajutor gratuit persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. Cea de-a 20-a editie a Campaniei „Luna Florii de Colţ“ s-au strâns 90.000 de lei şi s-a acoperit costul pentru 1000 de vizite la domiciliul pacienţilor aflaţi în îngrijirea Hospice.

Fundaţia Hospice Casa Speranţei asigură de peste 20 ani tratament paleativ şi îngrijiri la domiciliu bolnavilor incurabili de cancer, dar asigură şi sprijin psihologic familiilor acestora.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite