Femeile au invadat pârtia Bradul din Poiana Braşov (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile care s-au aflat astăzi pe pârtia Bradul au avut parte de mult soare, zăpadă numai bună pentru schi şi au putut profita  de reduceri de 35% pentru orice mijloc de transport pe cablu.

Împătimitele schiului s-au simţit excelent la munte. Femeile au urcat pe Masivul Postăvarul încă de dimineaţă, pentru a se bucura de soarele generos care a luminat pârtia. „Vremea este foarte frumoasă. Este un cadou frumos faptul că putem schia în condiţii bune în luna martie" , a declarat Maria Iordache, de la Bucureşti, care a venit la schi împreună cu fiica ei Diana, de numai cinci ani.

VEZI AICI CUM S-AU DISTRAT FEMEILE PE PÂRTIA BRADUL

image

Reduceri la transportul pe cablu

Vremea frumoasă şi stratul de zăpadă care măsoară 50 de centimetri nu au fost singurele surprize de care au avut parte femeile, care au ales ca destinaţie de weekend pârtia Bradul. Administratorii pârtiilor din Poiana Braşov s-au gândit să ofere femeilor un mărţişor mai puţin obişnuit.

image

Toate doamnele, care iubesc sporturile de iarnă, beneficiază de reduceri substanţiale pe pârtiile din Poiana Braşov, până la sfârşitul sezonului. Reducerile de aproximativ 35% la toate cartelele pentru transport pe cablu, destinate doamnelor şi domnişoarelor constau într-o zi de schi cu 90 de lei, cartela, faţă de 125, cât este preţul întreg. În plus, o cartelă de patru ore pentru toate instalaţiile pe cablu costă pentru doamne 60 de lei, în loc de 85, iar una de două ore, 20 de lei, în loc de 55 de lei.

image

„Sunt încântată că pot schia în condiţii bune. Soţii ne-au adus de 8 martie, Ne-au făcut chiar un cadou frumos. Avem şi reducere la telecabină şi asta nu poate decât să ne bucure", a spus Aurelia Stanca, din Slatina.

image

Distracţia de pe pârtie va continua tot weekendul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite