Două turcoaice, depistate cu vize expirate la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două femei au fost depistate cu vizele expirate, vineri, pe raza municipiului Braşov în urma unei acţiuni pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, efectuată de politiştii Oficiului Român pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări Braşov.

Cele două femei din Turcia, aveau 28 ani, respectiv 27 de ani şi se aflau, de două zile, în situaţie de şedere ilegală pe teritoriul României.
După ce au intrat în România în baza paşapoartelor în care aveau aplicate vize Schengen, beneficiind astfel de un drept de tranzit de 5 zile, la expirarea perioadei de tranzit femeile nu au părăsit, aşa cum se cuvine, ţara.

„Ca urmare, pe numele celor două străine au fost emise decizii de returnare de pe teritoriul României, prin care sunt obligate să părăsească ţara în termen de 15 zile" se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliţie Braşov.

Serviciul pentru Imigrări Braşov promit că vor continua activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor în judeţul Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite