Din acest weekend circulă autobuzul din Gară spre Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzul ca circula după un orar special. FOTOArhivă
Autobuzul ca circula după un orar special. FOTOArhivă

Începând  de sâmbătă 10 ianuarie va reintra în circulaţie cursa sezonieră cu nr 100 Poiana Expres. Un bilet costă 5,5 lei.

Astfel, în zilele de sâmbătă şi duminică, vor fi realizate curse rapide, între Gara CFR Braşov şi Poiana Braşov, cu câte o singură oprire pe traseu, în staţiile „Sanitas”, la dus şi, respectiv, „Hidro A”, pe sensul de întors din staţiune.

Plecările din capătul de linie Gara CFR Braşov au loc la orele: 10.05, 11.20, 12.05, 15.35, 16.20 şi 17.00. Plecările din Poiana Braşov vor fi efectuate după următorul orar: 11.20, 12.00, 12.45, 16.15, 17.00 şi 18.00.

Această cursă are un caracter sezonier, astfel că autobuzele vor circula după un program flexibil, funcţie de cererea de transport şi de posibilitatea desfăşurării a diferite activităţi specifice sezonului de iarnă în Poiana Braşov. Un bilet pentru linia 100 costă 5,5 lei, tichetele putând fi achiziţionate de la cele două capete de linie şi de la casieria din staţia „Sanitas”.

Autobuzele care vor circula pe traseul liniei 100 vor pleca din terminalul de la Gara CFR Braşov şi vor opri în staţia „Sanitas”, dar nu vor opri în capătul de linie Livada Poştei. Pe sensul spre Gara CFR, autobuzele vor pleca din capătul de linie Poiana Braşov şi apoi vor opri în staţiile „Hidro A” (zona Camera de Comerţ) şi Gară. Orarul de circulaţie al liniei „Poiana Expres” va fi afişat în toate staţiile de pe traseu, pe portalul Regiei, www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”, începând de vineri 09 ianuarie 2015.  

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite